- Krajina pôvodu
- Indonézia
- Zloženie
- Bio nektár z kokosových kvetov (cukor z kokosových kvetov)
- Kvalita
- BIO
- Energetická hodnota [kcal]
- 386
- Tuky [g]
- 0.9
- Sacharidy [g]
- 93.3
- Bielkoviny [g]
- 1.24
Priemerná výživová hodnota na 100g
- Distribútor
- BezOdpadu s.r.o.
V ázijských krajinách sa kokosový cukor používa dlhé roky a patrí
k obľúbeným sladidlám. U nás patrí k novodobejším náhradám bieleho
cukru. Vyrába sa z nektáru, ktorý pochádza z kvetov kokosových paliem.
Po ručnom zbere sa nektár šetrne spracuje tak, aby sa prebytočná voda
odparila a došlo k vzniku hustej hmoty. Po ochladení a rozdrvení je na
svete hotový kokosový cukor, s ktorým sa stretávame aj na našom trhu.
Kokosový cukor pochádza najmä z Indonézie a Filipín. Kokosový cukor sa na Slovensku začal objavovať okolo roku 2011.
100% čistý kokosový cukor, bez akýchkoľvek pridaných sladidiel.
Nízko glykemické sladidlo pre skvelú kontrolu hmotnosti.
Obsahuje množstvo prospešných minerálnych látok: magnézium, sodík, zinok, železo, vápnik a vitamíny B1, B2, B3, B6, C.
Kokosový cukor BIO
-
13.33€
- Dostupnosť: Skladom ( 14000 kg )
Štítky: Kokosový cukor BIO, CUKOR, Koreniny a ochucovadlá