Kokosový cukor BIO
Krajina pôvodu
Indonézia
Zloženie
Bio nektár z kokosových kvetov (cukor z kokosových kvetov)
Kvalita
BIO

Priemerná výživová hodnota na 100g

Energetická hodnota [kcal]
386
Tuky [g]
0.9
Sacharidy [g]
93.3
Bielkoviny [g]
1.24
Distribútor
BezOdpadu s.r.o.

V ázijských krajinách sa kokosový cukor používa dlhé roky a patrí k obľúbeným sladidlám. U nás patrí k novodobejším náhradám bieleho cukru. Vyrába sa z nektáru, ktorý pochádza z kvetov kokosových paliem. Po ručnom zbere sa nektár šetrne spracuje tak, aby sa prebytočná voda odparila a došlo k vzniku hustej hmoty. Po ochladení a rozdrvení je na svete hotový kokosový cukor, s ktorým sa stretávame aj na našom trhu. Kokosový cukor pochádza najmä z Indonézie a Filipín. Kokosový cukor sa na Slovensku začal objavovať okolo roku 2011.

100% čistý kokosový cukor, bez akýchkoľvek pridaných sladidiel.

Nízko glykemické sladidlo pre skvelú kontrolu hmotnosti.

Obsahuje množstvo prospešných minerálnych látok: magnézium, sodík, zinok, železo, vápnik a vitamíny B1, B2, B3, B6, C.



[viac o kokosovom cukre]

Kokosový cukor BIO

  • 13.33€

Obal je povinný údaj!
Viac informácií o obaloch.

  • Dostupnosť: Skladom ( 14000 kg )

Štítky: Kokosový cukor BIO, CUKOR, Koreniny a ochucovadlá