- Krajina pôvodu
- Japonsko
- Zloženie
- voda, sojové bôby bio, morská soľ, pšenica bio
- Energetická hodnota [kcal]
- 60
- Energetická hodnota [kJ]
- 250
- Tuky [g]
- 0
- - Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]
- 0
- Sacharidy [g]
- 6
- Bielkoviny [g]
- 9
- Soľ [g]
- 5.3
Priemerná výživová hodnota na 100g
- Distribútor
- BezOdpadu s.r.o.
Máte radi sójovú omáčku, ale tie bežné v obchodoch vám nechutia? Táto naša je výrabaná rodinnou firmou San-J v Japonsku. Jedná sa o tradičnú, pomaly fermentovanú sójovku. Chuť má vyváženú, jemnú a pritom slanú. Takto by podľa nás mala chutiť sójová omáčka.
Do Európy sa dováža v IBC kontajneroch a ku nám vo vratných bandaskách. Tradičná japonská sójovka je prirodzene fermentovaná omáčka vyrobená z rozdrvených sójových bôbov, praženej pšenice a vody.
Celá zmes za pôsobenia fermentačných kultúr prechádza zdĺhavým procesom prírodného kvasenia.
Vďaka spôsobu spracovania si omáčka zachováva všetky živiny, ktoré priaznivo vplývajú na náš tráviaci systém.
PRIRODZENE FERMENTOVANÁ VS. CHEMICKY VYROBENÁ SÓJOVÁ OMÁČKA
- Tradične varená sójová omáčka je priesvitná, s červenkasto hnedým nádychom a nádherne vyváženou chuťou a vôňou. Kvasenie jednoducho nemožno uponáhľať. Trvá niekoľko mesiacov, kým vznikne dokonalý chuťový profil. Je bez obsahu konzervantov, farbív alebo iných umelých prísad.
- Chemicky vyrobená sójová omáčka (bežne dostupná v supermarketoch) je často nepriehľadná, má ťažkú chuť a výraznú chemickú arómu. Vyrobí sa v priebehu 15-20 hodín. Sójové bôby sa varia spolu s kyselinou chlorovodíkovou, čím sa odstráni väčšina aminokyselín. Farba a chuť vznikajú pridaním karamelového farbiva, kukuričného sirupu a soli.
Sójová omáčka SHOYU SAN-J BIO
-
2.70€
- Dostupnosť: Skladom ( 7750 L )
Štítky: Sójová omáčka SHOYU SAN-J BIO, OLEJ, Koreniny a ochucovadlá