- Krajina pôvodu
- Slovensko
- Zloženie
- bio múka špaldová celozrnná 55%, bio tuk kokosový, bio cukor trstinový surový, bio kokos strúhaný, kypriaca látka (vínny kameň).
- Kvalita
- BIO
- Alergény
- obilniny
- Energetická hodnota [kcal]
- 556
- Energetická hodnota [kJ]
- 2319
- Tuky [g]
- 34.98
- - Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]
- 30.99
- Sacharidy [g]
- 50.86
- - Z toho cukry [g]
- 19.38
- Vláknina [g]
- 3.9
- Bielkoviny [g]
- 7.6
- Soľ [g]
- 0.03
Priemerná výživová hodnota na 100g
- Distribútor
- BezOdpadu s.r.o.
Špalda bola donedávna zabudnutý druh pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom iných druhov. Ide o veľmi odolnú a nenáročnú rastlinu. Okrem múky sa z nej vyrába napríklad alternatívna kávovina ako náhrada kávy.
Dobré časy sú kvalitné bio keksy vyrábané na Slovensku. Firma pri výrobe keksov už dlhodobo kombinuje poctivé biosuroviny s dobrou receptúrou, presvedčením a láskou.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Poznáte ich z obchodov. U nás v bezobalovom prevedení priamo od výrobcu...