- Krajina pôvodu
- Slovensko
- Zloženie
- špaldová celozrnná múka BIO 55%, palmový tuk BIO, surový trstinový cukor BIO, karob BIO, škorica BIO, vínny kameň (kypridlo) BIO.
- Kvalita
- BIO
- Alergény
- obilniny
- Energetická hodnota [kcal]
- 535
- Energetická hodnota [kJ]
- 2241
- Tuky [g]
- 29.98
- - Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]
- 14.34
- Sacharidy [g]
- 58.88
- - Z toho cukry [g]
- 19.6
- Bielkoviny [g]
- 7.74
- Soľ [g]
- 0.05
Priemerná výživová hodnota na 100g
- Distribútor
- BezOdpadu s.r.o.
Špalda bola donedávna zabudnutý druh pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom iných druhov. Ide o veľmi odolnú a nenáročnú rastlinu. Okrem múky sa z nej vyrába napríklad alternatívna kávovina ako náhrada kávy.
Dobré časy sú kvalitné bio keksy vyrábané na Slovensku. Firma pri výrobe keksov už dlhodobo kombinuje poctivé biosuroviny s dobrou receptúrou, presvedčením a láskou.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Poznáte ich z obchodov. U nás v bezobalovom prevedení priamo od výrobcu...