- Krajina pôvodu
- Slovensko
- Zloženie
- BIO ražná celozrnná múka, voda
- Kvalita
- BIO
- Alergény
- obilniny (1)
- Energetická hodnota [kcal]
- 342
- Energetická hodnota [kJ]
- 1448
- Tuky [g]
- 1.30
- - Z toho nasýtené mastné kyseliny [g]
- 0.17
- Sacharidy [g]
- 69.22
- - Z toho cukry [g]
- 1.70
- Vláknina [g]
- 11.41
- Bielkoviny [g]
- 7.75
- Soľ [g]
- 0.004
Priemerná výživová hodnota na 100g
- Distribútor
- BezOdpadu s.r.o.
Bezvaječné.
Raž je obilninou, ktorá sa kedysi pestovala v extrémnom prostredí, tam kde bolo sucho a chladno. Konzumovali ju hlavne Germáni, Kelti a Slovania vo forme výživnej kaše. Na území Slovenska bolo jej pestovanie známe už pred príchodom Slovanov.
Štítky: Ražné celozrnné špirály BIO, CESTOVINY, Cestoviny