ZLOŽENIE: celozrnná múka z dvojzrnky. voda. Bezvaječné.

Dvojzrnka je pôvodne neprešľachtená pšenica s vysokou kvalitou zrna rovnako ako špalda. Pred varením sa nemusí namáčať a má kratšiu dobu varenia. Na území Slovenskej republiky boła významnou plodinou až do príchodu Slovanov, ktorí zaviedli pestovanie pšenice siatej. Obsahuje menej lepku a je dosť podobná ako jednozrnka , ktorá sa tiež nazýva ako "matka dnešnej pšenice" .


Cestoviny varíme cca 5 minút do stavu al dente. 

Dvojzrnkové cestoviny -špirály BIO

  • 5.52€

Viac informácií o obaloch.

  • Dostupnosť: Skladom
Krajina pôvodu
Slovensko
Kvalita
BIO
Alergény
obilniny (1)

Priemerná výživová hodnota na 100g

Energetická hodnota [kcal]
360
Tuky [g]
1.8
Sacharidy [g]
68.6
Bielkoviny [g]
13.3
Vláknina [g]
5.7